"Τα μέτρα ισχύουν για όλους τους άλλους εκτός απο εμάς που κυβερνούμε"

Μετά από την εξαγγελία για τα μέτρα κατά της διαφθοράς και μετά την δημόσια κάλυψη της υπουργού του για το παράνομο ένταλμα, έχω αποκωδικοποιήσει τα μέτρα ως εξής:

"Τα μέτρα ισχύουν για όλους τους άλλους εκτός απο εμάς που κυβερνούμε"

"Τελεία και παύλα"

Άστε που μέχρι και αν υλοποιηθούν όλες αυτές οι διαδικασίες το πουλλί επέτασε, το 2023 όπου νάνε έρχεται...και τότε νέα κυβέρνηση...νέες διαδικασίες, ξανά που την αρχή.

Εν τω μεταξύ αυτός που πρέπει να κάνει ελέγχους και τους κάνει για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού σωστά είναι ο γενικός ελεγκτής αλλά βλέπετε είναι πρόβλημα που ο άνθρωπος είναι ευσυνείδητος και κάνει σωστά την δουλειά του και ψάχνουμε τώρα να εφεύρουμε και πάλι τον τροχό. Αν είναι ποτέ δυνατόν.

Είναι για αυτούς τους λόγους που πήρα την απόφαση να κατέλθω υποψήφιος για την βουλή. Όλα αυτά που νιώθω θέλω να τα φωνάζω απο το βήμα της βουλής και μαζί μου να έχω και μία ομάδα απο ανεξάρτητα άτομα που με ανιδιοτέλια και παρρησία να μάχονται για το καλό της Κύπρου και όλων των πολιτών της.

Εάν πράγματι ήθελαν να πατάξουν την διαφθορά θα έδιναν περισσότερες δικαιοδοσίες και περισσότερο ανθρώπινο δυναμικό στον ΓΕΝΙΚΟ ΕΛΕΓΚΤΗ, είναι τόσο απλό. Η δική μου εισήγηση που θέλω να προωθήσω και να υλοποιήσω βασίζεται σε αυτή την απλή ιδέα. Δέστε το σχέδιο μου με λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα μου www.realdemocracyonline.com

Κάντε τόπο σε νέους ανθρώπους μακριά απο προσωπικά οφέλη και κομματικά συμφέροντα, μόνο έτσι θα ξανάλθει ελπίδα.